محل تبلیغات شما

1. در صورتي که براي اولين بار از اين سايت بازديد ميکنيد, لازم است تا پرسش و پاسخ را مطالعه فرماييد. در صورتي که هنوز عضو نشده ايد براي ارسال مطالب , دانلود فايل ها, دسترسي به انجمن هاي ويژه کاربران عضو شده و ... در سايتثبت نام کنيد. با کليک بر روي ثبت نام در مدت کوتاهي عضو سايت شده و از مطالب و امکانات سايت بهره مند شويد.

1. نماد کاربر

کاربر چهار ستاره
    کاربر چهار ستاره

تاريخ عضويت
    سه شنبه 26 ارديبهشت ماه , 1390 12:00 am
    عنوان کاربر
    کاربر چهار ستاره 
    تشکر کرده
    6103  
    تشکر شده
    5046  

موضوع پست: 

نقل قولHamid-24 نوشته است:
    برای مشاهده تصاویر ابتدا باید عضو شوید
    عضويت  / ورود
    عضويت  / ورود
    گلشیفته یک ماه صدر جدول هالیوود بوده ما نمیدونستیم......
    عضويت  / ورود
    عضويت  / ورود
    عضويت  / ورود

بله حمید جان شما نمیدونستید و واقعا هم خنده داره دوست عزیز....از رک بودن شما سپاسگذارم....حلا صفحشا میذارم واست که بقیه هم بیان و بهت بخندند

تبليغات تبليغات

2. نماد کاربر

کاربر چهار ستاره
    کاربر چهار ستاره

تاريخ عضويت
    عنوان کاربر
    کاربر چهار ستاره 
    تشکر کرده
    6103  
    تشکر شده
    5046  

موضوع پست: 

حمید جان دیگه اصلا شما اسم هالیوود رو نمیخواد به زبونت بیاری

تصاوير کوچک فايل پيوست تصاوير کوچک فايل پيوست  hollywood1.jpg  

hollywood1.jpg (241.32 KiB) بازديد 476 بار

برای نویسنده این مطلب Unforgiven تشکر کننده ها: zahed123
    رتبه: 0.22%

تبليغات تبليغات

3. نماد کاربر

کاربر يك ستاره
    کاربر يك ستاره

تاريخ عضويت
    دوشنبه 24 بهمن ماه , 1389 12:00 am
    عنوان کاربر
    کاربر يك ستاره 
    تشکر کرده
    91  
    تشکر شده
    354  

موضوع پست: 

اولا که عریان نیست
    دوما گیرم عریان باشه، که چی؟ سینمای جهان مثه ایران نیست که صبح زود زن از یه اتاق دیگه با روسری و مرد از یه اتاق دیگه بیان بیرون! وقتی اونا به شعور مخاطب احترام میذارن یعنی این، هرچند که با سنت های ما و ارزش هایی که برای ما معین شده هم خوانی نداره.
    به عبارت دیگر: مشکل از ماست، همه زن ها در رختخواب همینگونه لباس میپوشن!
    برای نویسنده این مطلب iMasoud تشکر کننده ها: Unforgiven
    وبلاگ داستان های من
    http://masoud-m.blogfa.com/

تبليغات تبليغات

4. نماد کاربر

کاربر چهار ستاره
    کاربر چهار ستاره

تاريخ عضويت
    عنوان کاربر
    کاربر چهار ستاره 
    تشکر کرده
    6103  
    تشکر شده
    5046  

موضوع پست: 

نقل قولAzrael نوشته است:
    با احترام به نظر همه
    گلشیفته بازیگر خوبیه ولی در خارج از کشور به موفقیت بزرگی دست پیدا نکرده متاسفانه تو هر دو فیلمی من ازشون دیدم گلشیفته بازی معمولی ای از خودش به نمایش گذاشت که اون هم به دلیل فیلم نامه و نقشش بوده
    عضويت  / ورود

اما در ایران همه ی ما چهره ی گلشیفته رو در نقش یک زن رنج دیده می شناسیم ولی خب گلشیفته نقش متفاوت هم داه :که از اونها می تونیم به فیلم درخت گلابی اشاره کنیم که بازی گلشیفته در اون فیلم خیلی زیبا و روان بود.
    به نظر من گلشیفته اشتباه کرد که از ایران خارج شد ولی بازم به قول یکی از دوستان بدن و تفکر هر شخص مال خودشه.
    با این حال امیدوارم امیدوارم گلشیفته بتونه در هالیوود خوش بدرخشه.
    اما بحث اصلی من اینه که خواهش می کنم دوستان از روی تعصب تصمیم نگیرید من با همه جور انسانی می تونم کنار بیام اما کسی که متعصبه نه چون فکر می کنه فقط خودش درست میگه بیایید یک مقداری از روی منطق با هم دیگه بحث و تبادل نظر کنیم
    با تشکر

هر کسی ارزش خودشا داره گلشیفته ارزشش از سینمای ایران فراتر.....اینا میتونید از هر کارشناسی بپرسید از کامنتهایی که گذاشتم فکر میکنم منظور شما از متعصب من باشم....(اگه اینطور باشه) نه دوست عزیز من به هیچ وجه متعصب نیستم... (من جواب جناب حمید رو خیلی قاطع دادم چون باید این جواب رو این دوست عزیز میشنید.)
    بازیگرای دیگه هم مثل خانم معتمد آریا.....حامد بهداد...فروتن....پرویز پرستویی انها هم از سطح سینمای ایران فراترند...خب البته گلشیفته مثل آنجلینا جولی اون صحنه های س*ک/سی فوق العاده ای که آنجلینا بازی میکنه رو بازی نمیکنه و شایدم علت اینکه در هالیوود اونقدرها که باید درخشش نداشته , همین مسائل باشه

تبليغات تبليغات

5. نماد کاربر

کاربر يك ستاره
    کاربر يك ستاره

تاريخ عضويت
    يکشنبه 14 خرداد ماه , 1390 12:00 am
    عنوان کاربر
    کاربر يك ستاره 
    تشکر کرده
    13  
    تشکر شده
    35  

موضوع پست: 

جاوید عزیز دل من تو سایت هالیوود میرم اما اسم گلشیفته رو اول نمیبینم ! ( اینم اضافه کنم من طرف شما هستم نه بدگویان )

بخدا مشکل سینمای ما هم همینه خب میگیم محدودیت داریم همون صحنه بابا شدن ( متاسفانه اسمش و نمیدونم ) خب بجای اینکه میرفت بقال محل و بغل کنه جور دیگه ای نمایش داده میشد که حداقل به شعور مخاطب توهین نشه ! مثلا طرف دم در خونه این خبر و بشنوه در و ببنده و داخل و نشون نده یا هزار جور دیگه !

تو سینمای کاری به اتاق خواب ندارم وقتی طوری نمایش داده میشه که انگار زن و شوهر از هم جدا هستند و یا رفتار بازیگرا خشک هستش چه توقعی از سینمای ایران میرود !

کلا سینمای ایران به جایی نخواهد رسید ! فیلمهای قابل تحمل شاید بیشتر از 10 تا نشود !
    برای نویسنده این مطلب HERRORTRAP تشکر کننده ها: Unforgiven

تبليغات تبليغات

6. نماد کاربر

کاربر چهار ستاره
    کاربر چهار ستاره

تاريخ عضويت
    عنوان کاربر
    کاربر چهار ستاره 
    تشکر کرده
    6103  
    تشکر شده
    5046  

موضوع پست: 

نقل قولHERRORTRAP نوشته است:
    جاوید عزیز دل من تو سایت هالیوود میرم اما اسم گلشیفته رو اول نمیبینم ! ( اینم اضافه کنم من طرف شما هستم نه بدگویان )

بخدا مشکل سینمای ما هم همینه خب میگیم محدودیت داریم همون صحنه بابا شدن ( متاسفانه اسمش و نمیدونم ) خب بجای اینکه میرفت بقال محل و بغل کنه جور دیگه ای نمایش داده میشد که حداقل به شعور مخاطب توهین نشه ! مثلا طرف دم در خونه این خبر و بشنوه در و ببنده و داخل و نشون نده یا هزار جور دیگه !

تو سینمای کاری به اتاق خواب ندارم وقتی طوری نمایش داده میشه که انگار زن و شوهر از هم جدا هستند و یا رفتار بازیگرا خشک هستش چه توقعی از سینمای ایران میرود !

کلا سینمای ایران به جایی نخواهد رسید ! فیلمهای قابل تحمل شاید بیشتر از 10 تا نشود !

ممنونم دوست عزیز , این عکسی که بنده گذاشتم مال همون زمان فیلم body of lies هستش و لیستها مدام در حال تغییره

تبليغات تبليغات

7. نماد کاربر

کاربر چهار ستاره
    کاربر چهار ستاره

تاريخ عضويت
    عنوان کاربر
    کاربر چهار ستاره 
    تشکر کرده
    6103  
    تشکر شده
    5046  

موضوع پست: 

اولا که منظور من از متعصب شما نبودید افرادی بودند که گلشیفته رو متهم به خارج از شدن ایران می کردند
    عضويت  / ورود
    ویا دلایل بی منطقی رو ارائه می دادن.
    دوما منظور شما از پرویز پرستویی از سینمای ایران فراتره رو نمی فهمم پرویز پرستویی یکی از بهترین بازیگران این مملکته درسته اما کاراش داخل سینمای ایرانه پس نمی تونیم بگیم فراتر از سینمای ایرانه البته می تونیم بازی اون رو مقایسه کنیم با بازی یک شخص دیگه. اگه یک مقداری واضح تر توضیح بدید ممنون میشم
    حالا بحث سکانس س...ک...س...ی شد بنده مجبورم یک تذکر رو بدم تو هالیوود هیچ وقت برای اینکه یکی زیاد در این جور صحنه ها بازی کنه جایزه نمیدن
    عضويت  / ورود
    نمونش هم زیاد هست[/quote]

منظور بنده از اینکه گفتم فرا تر از سینمای ایران هستند....بی معنی و محتوا بودن فیلمای ایران هست , مجبورم اسم ببرم فیلمایی مثل کلاغ پر...ده رقمی...اقای هفت رنگ و..... سینمایی که هر فیلمی داخلش پخش میشه موضوع تکراری و کلیشه ای داره منظور من این بود. البته فیلمایی مثل درباره ی الی ..میم مثل مادر...زن دوم...اژانس شیشه ای هم هستند که واقعا ارزش دارند.
    ولی اگه بخوایم کلی بگیم به قول خیلی از دوستان وقتی زن و شوهر از تو رخت خواب میان بیرون زنه با حجاب کامله , خود این موضوع  فیلم رو مصنوعی میکنه چون هیچوقت زن تو خونه تنها با همسرش داخل هر جای دنیا هم که باشه با روسری نیست به نظر من این خودش به تنهایی دلیلی هست که ما کل سینمای ایران رو زیر سوال ببریم
    موضوع دیگر که گفتم سکانسهای س*ک/سی , منظور من این بود که آنجلینا یکی از بهترین بازیگراییه که تو این سکانسها به زیباییه هر چه تمام تر بازی میکنه.....درسته به خاطر این سکانسها جایزه به کسی نمیدند ولی شما هر فیلمی رو نگاه کنی حداقل زن و شوهر یا دوست دختر دوست پسرا هم دیگه رو از لب میبوسند چیزی که توی این فیلم جدید گلشیفته هم ما ندیدیم...
    باز هم نظر من اینه که دلیل اینکه گلی اونجور که باید پیشرفت نکرد همین هاست چون قطعا اگه یه فیلمی مثل مالنا یا خیلی از فیلمای دیگه بهش پیشنهاد بشه به علت وجود همین سکانسها قبول نخواهد کرد(البته من علم غیب ندارم ولی خیلی بعیده که بازی منه)

تبليغات تبليغات

8. نماد کاربر

کاربر دو ستاره
    کاربر دو ستاره

تاريخ عضويت
    دوشنبه 3 بهمن ماه , 1389 12:00 am
    عنوان کاربر
    کاربر دو ستاره 
    تشکر کرده
    520  
    تشکر شده
    756  

موضوع پست: 

اگه بخواین ادامه بدین یه جنگ جهانی دیگه راه میافتهmodules/Forums/images/smiles/4.gif میگم شماها که اینقدر اطلاعات مفید دارید چرا از سر دوستی باهم برخورد نمیکنید این کل کل کردن اصلا در وجود شماها دوستان گلم نیست. هر کسی زندگی خودشو داره حالا شما بیاین هر طور میخواین حرف بزنید یا در مورد اون طرف قضاوت کنید هیچ تاثیری در زندگی اون شخص نداره به همدیگه احترام بذاریدmodules/Forums/images/smiles/1.gif
    برای نویسنده این مطلب Mahziyar تشکر کننده ها: 2 Hooman Movie, taylorswift
    رتبه: 0.45%

تبليغات تبليغات

9. نماد کاربر

کاربر يك ستاره
    کاربر يك ستاره

تاريخ عضويت
    چهارشنبه 2 فروردين ماه , 1390 12:00 am
    عنوان کاربر
    کاربر يك ستاره 
    تشکر کرده
    220  
    تشکر شده
    4  

موضوع پست: 

همه باید بهش افتخار کنیم. نه اینکه با تیشه بیفتیم به ریشش
    عضويت  / ورود
    هرچی باشه افتخاریه واسه همه ایرانیها
    عضويت  / ورود
    برای نویسنده این مطلب hellishen تشکر کننده ها: Unforgiven

تبليغات تبليغات

10. نماد کاربر

کاربر چهار ستاره
    کاربر چهار ستاره

تاريخ عضويت
    عنوان کاربر
    کاربر چهار ستاره 
    تشکر کرده
    6103  
    تشکر شده
    5046  

موضوع پست: 

نقل قولMahziyar نوشته است:
    اگه بخواین ادامه بدین یه جنگ جهانی دیگه راه میافته
    عضويت  / ورود
    میگم شماها که اینقدر اطلاعات مفید دارید چرا از سر دوستی باهم برخورد نمیکنید این کل کل کردن اصلا در وجود شماها دوستان گلم نیست. هر کسی زندگی خودشو داره حالا شما بیاین هر طور میخواین حرف بزنید یا در مورد اون طرف قضاوت کنید هیچ تاثیری در زندگی اون شخص نداره به همدیگه احترام بذارید
    عضويت  / ورود

ممنون mahziyar جان....نه عزیزم کل کل نیست فقط یکم بحث داغ شد
    عضويت  / ورود

تبليغات تبليغات

11. نماد کاربر

کاربر يك ستاره
    کاربر يك ستاره

تاريخ عضويت
    سه شنبه 3 مرداد ماه , 1390 12:00 am
    عنوان کاربر
    کاربر يك ستاره 
    تشکر کرده
    59  
    تشکر شده
    64  

موضوع پست: 

نقل قولhellishen نوشته است:
    همه باید بهش افتخار کنیم. نه اینکه با تیشه بیفتیم به ریشش
    عضويت  / ورود
    هرچی باشه افتخاریه واسه همه ایرانیها
    عضويت  / ورود

modules/Forums/images/smiles/21.gif

گلشیفته مایه ی ننگ ایرانه...
    یاد حرفای دکتر عباسی افتادم که میگفت من روزی رو میبینم که این خانم رو ل/خ/ت میخوابونن رو تخت

modules/Forums/images/smiles/21.gif

برای نویسنده این مطلب amin-rhmti تشکر کننده ها: majid64

تبليغات تبليغات

12. نماد کاربر

دستیار مدیر انجمن
    دستیار مدیر انجمن

تاريخ عضويت
    جمعه 25 فروردين ماه , 1390 12:00 am
    عنوان کاربر
    دستیار مدیر انجمن 
    تشکر کرده
    4748  
    تشکر شده
    4937  

موضوع پست: 

آقای javidparham گرامی من نه از بازیگران داخل ایران حمایت می کنم و نه هرکسی که رفت اونور آب محکوم می کنم اما در مورد خانوم گلشیفته چه بخواهید و چه نخواهید ایشون به دلیل احساس کاذب رهایی که پیدا کردن (اینکه انگار از جهنم وارد بهشت شده اند!!) مطمئن باشید سر از ناکجاآباد درخواهند آورد . ایشان چه میخواستند که در اینجا برایشان نبود ؟ آیا مثل گلزار و بقیه ممنوع الکار شدند ؟؟ آیا خون ایشان رنگین تر از مرحوم فردین بود که به عشق مردم و وطنش با وجود ممنوع الکار بودن پای مردم و کشورش موند در حالی که می تونست به راحتی ویزا و اقامت بگیره و بره چند تا مصاحبه هم علیه ایران بکنه . در نتیجه با آن شکوه تشییع شد و نامش به نیکی یاد میشه . خانوم گل شیفته فراهانی هیچ گاه هنرپیشه دسته اولی نبود و محدودیتی هم برایش نبود مگر اینکه منع از برهنه شدن و تو تختخواب خوابیدن را محدودیت بدانیم که در اینصورت ده ها و صد ها بازیگر محبوب و سرشناس ایرانی همین محدودیت رو دارن

ضمنا صحیح نیست من و شما وکیل مدافع افراد بشویم . اون خانوم اون سر دنیا داره عشق و حالش رو می کنه و دلارش رو می گیره شما ازش دفاع می کنی ، این کار شما چیزی به اون بنده خدا اضافه نمی کنه عزیز ، موفق باشی  
    عضويت  / ورود
    برای نویسنده این مطلب majid64 تشکر کننده ها: 4 P30Hacker, amin-rhmti, amirm, oltimu
    رتبه: 0.89%

تبليغات تبليغات

13. نماد کاربر

کاربر چهار ستاره
    کاربر چهار ستاره

تاريخ عضويت
    يکشنبه 30 بهمن ماه , 1389 12:00 am
    عنوان کاربر
    کاربر چهار ستاره 
    تشکر کرده
    1809  
    تشکر شده
    2946  

موضوع پست: 

نقل قولmajid64 نوشته است:
    آقای javidparham گرامی من نه از بازیگران داخل ایران حمایت می کنم و نه هرکسی که رفت اونور آب محکوم می کنم اما در مورد خانوم گلشیفته چه بخواهید و چه نخواهید ایشون به دلیل احساس کاذب رهایی که پیدا کردن (اینکه انگار از جهنم وارد بهشت شده اند!!) مطمئن باشید سر از ناکجاآباد درخواهند آورد . ایشان چه میخواستند که در اینجا برایشان نبود ؟ آیا مثل گلزار و بقیه ممنوع الکار شدند ؟؟ آیا خون ایشان رنگین تر از مرحوم فردین بود که به عشق مردم و وطنش با وجود ممنوع الکار بودن پای مردم و کشورش موند در حالی که می تونست به راحتی ویزا و اقامت بگیره و بره چند تا مصاحبه هم علیه ایران بکنه . در نتیجه با آن شکوه تشییع شد و نامش به نیکی یاد میشه . خانوم گل شیفته فراهانی هیچ گاه هنرپیشه دسته اولی نبود و محدودیتی هم برایش نبود مگر اینکه منع از برهنه شدن و تو تختخواب خوابیدن را محدودیت بدانیم که در اینصورت ده ها و صد ها بازیگر محبوب و سرشناس ایرانی همین محدودیت رو دارن

ضمنا صحیح نیست من و شما وکیل مدافع افراد بشویم . اون خانوم اون سر دنیا داره عشق و حالش رو می کنه و دلارش رو می گیره شما ازش دفاع می کنی ، این کار شما چیزی به اون بنده خدا اضافه نمی کنه عزیز ، موفق باشی  
    عضويت  / ورود

دوست عزيز اولا اينجا دادگاه نيست كه شما مدعي العموم بشي و ما وكيل مدافع! ما اينهمه ادعاي مسلمونيمون ميشه اما بديهي ترين گفته اسلام رو رعايت نميكنيم! به قول شما يه نفر اون سر دنيا داره هركاري مي كنه(به جمله ام دقت كن هر كاري!) آيااين درسته كه بدون حضور اونطرف هرچي دلمون خواست بارش كنيم و غيرمستقيم اون بدكاره بناميم و وطن فروش؟؟؟ من يا شما چه مي دونيم كه طرف چه مشكلاتي داشته؟؟؟ شايد اصلا تهديدش كردن گفتن بايد بري!! ما چه مي دونيم!!! اصلا مگه ما كارآگاهيم؟؟؟ ما تنها حق داريم كاراي طرف رو نگاه كنيم! نه اينكه دلار ميگيره يا يورو يا دينار! در نهايت بازم ميگم وطن فروش كسي هست كه به شعور مردم ومخاطبش توهين ميكنه و فيلم درپيت ميسازه!! اگه اين بازيگراي داخل كشور ما(همشون نه 99 درصدشون) مردم ايران رو دوست داشتند تلاش مي كردند و سينماي كشور رو ارتقا مي دادند! نه اينكه يه سريال آبگوشتي بازي كنند و بيان رو مجله و ميليون ميليون پول بگيرند و تو فيلماشون مستقيما به مردم توهين كنند!
    برای نویسنده این مطلب Fabio تشکر کننده ها: Unforgiven

تبليغات تبليغات

14. نماد کاربر

کاربر چهار ستاره
    کاربر چهار ستاره

تاريخ عضويت
    عنوان کاربر
    کاربر چهار ستاره 
    تشکر کرده
    6103  
    تشکر شده
    5046  

موضوع پست: 

نقل قولmajid64 نوشته است:

عضويت  / ورود

دوست عزیز من وکیل مدافع ایشون نیستم , آیا شما اکران نشدن فیلم دو فرشته و نیمه ی ماه رو محدودیت نمیدونید؟
    آیا شما ممنوع الخروج شدن واسه بازی در یک فیلم آمریکایی (با حجاب کامل) رو محدودیت نمیدونید؟
    آیا شما گرفتن پاسپورت ایشون رو ممنوع نمیدونید که به خاطر همین کار ایشون نتونست در فیلم شاهزاده ی ایرانی بازی کنه؟
    آیا شما اکران نشدن فیلم سنتوری (که 4 سال بعدش مجوز گرفت ولی باز هم نرفت رو پرده ی سنما و فقط سی دیش اومد بیرون) رو محدودیت نمیدونید
    دوست عزیز ایشون کی پشت سر ایران بد گفته؟چرا تهمت میزنید؟یکی از مصاحبه هایی که پشت سر وطنش بد گفته رو به من بدبد اگه واقعیت داره
    گلشیفته بعضی وقتها انقد راجع به ایران خوبی میگه که خود من شخصا این همه تعریف کردن رو قبول ندارم
    تمام مصاحبه هاییم که حرف منو ثابت میکنه تو نت ریخته.......امیدوارم یکم انصاف داشته باشیم و حقایق رو بهتر ببینیم
    من جواب اون کسی که کامنت گذاشته بود که فلانی گفته گلشفته رو به رختخواب هم میکشند  رو هیچوقت نمیدم چون جوابی واسه نفهم هایی مثل ایشون وجود نداره ولی شما مجید جان عزیزم یکم بیشتر درمورد خانم فراهانی تحقیق کنی بهتره.موفق باشی

تبليغات تبليغات

15. نماد کاربر

کاربر چهار ستاره
    کاربر چهار ستاره

تاريخ عضويت
    عنوان کاربر
    کاربر چهار ستاره 
    تشکر کرده
    6103  
    تشکر شده
    5046  

موضوع پست: 

ببخشید مجید جان نمیدونستم که از amin-rhmti تشکر کردی واسه پستش
    نظرم عوض شد و فقط میتونم بگم متاسفم واسه شما
    Good Luck

تبليغات تبليغات

بازگشت به متفرقه

تنظيمات نمايش موضوعات

تنظيمات نمايش موضوعات

قبلي       بعدي

استفاده از اين کنترل به منظور ايجاد محدوديت براي نمايش موضوعات در يک چهارچوب زماني مشخص است.

به شما اجازه مي دهد تا انتخاب کنيد اطلاعات بر اساس ليست موضوع مرتب شوند.

توجه : وقتي که مرتب سازي بر اساس تاريخ ، 'نزولي', جديد ترين نتايج را اول نمايش مي دهد.

اطلاعات و گزينه هاي انجمن

اطلاعات و گزينه هاي انجمن

مجوز هاي ارسال و ويرايش

مجوز هاي ارسال و ويرايش

شما در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی را ارسال کنید
شما در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
شما در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
شما در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
شما در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

سلام مهمان گرامي؛

مهمان گرامي، براي مشاهده تالار با امکانات کامل ميبايست از طريق ايــن ليـــنک ثبت نام کنيد